Centric en mITE gaan mobility-samenwerking aan

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Centric heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met enterprise mobility-specialist mITE. Door de sterke toename van het gebruik van smartphones en tablets binnen zakelijke omgevingen zocht Centric naar een partner op het gebied van mobile device management.

De overeenkomst omvat het resellerschap van twee producten voor mobile device management: MobileIron en MaaS360. Bij MobileIron wordt alle mobiele apparatuur beheerd vanuit een centraal managementsysteem en voorzien van de gewenste policy's. MaaS360 is een cloud-gebaseerde mobile device management-oplossing. Indien gewenst brengt mITE advies uit en biedt het bedrijf ondersteuning bij de implementatie van deze producten.

'Binnen bring your own device (byod) willen steeds meer klanten van Centric een oplossing voor het beheren en beveiligen van smartphones en tablets binnen hun netwerk', zegt Hans Hengst, alliance manager bij Centric. 'Om aan die vraag te kunnen voldoen zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte partner. Wij zijn een samenwerking aangegaan met mITE, omdat dit bedrijf een specialist is op dit gebied en ruime kennis en ervaring heeft met het uitvoeren van dit soort projecten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-24T16:55:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.