Riverbed en Juniper gaan WAN-samenwerking aan

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Netwerkleverancier Juniper Networks en leverancier van beheeroplossingen Riverbed gaan op technologisch vlak samenwerken op het gebied van wide area network (wan)-optimalisatie, application delivery en mobility. De combinatie van de oplossingen biedt organisaties de mogelijkheid om hun it-infrastructuur efficiënter te beheren en zorgt voor een veiligere en betere applicatieperformance tussen apparaten, netwerken en clouds.

De ontwikkelingen op het gebied van applicatieversnelling leiden tot een overlap tussen het netwerk en de applicatielagen. Binnen de samenwerking geeft Juniper de licenties van Riverbeds application delivery controller (adc)-technologie uit voor ongeveer 75 miljoen dollar. Door de samenwerking kan Juniper netwerkdomeinen van organisaties en datacenters over het aan elkaar knopen. Daarnaast zijn consumenten- en zakelijke apparaten, met behulp van de nieuwe applicatienetwerk-technologieën, in staat om applicatiegebruik binnen het netwerk schaalbaar te maken en te optimaliseren.

Ook starten Riverbed en Juniper binnen de samenwerking met de integratie van Riverbed's Steelhead Mobile-technologie met Junipers Junos Pulse-client. Dit is voor het aanbieden van een mobiele applicatieperformance-oplossing voor mobiele telefoons en tablets. Het partnership stelt beide organisaties in staat om hun bestaande productportfolio van applicatieperformance-oplossingen te versterken en klanten een betere performance en flexibiliteit te bieden waarbij de totale cost of ownership (tco) wordt verlaagd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-30T15:38:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.