Dell SonicWall beveiligt diensten ZapFi

De SonicWall-beveiligingsdivise van ict-leverancier Dell gaat lokale TZ 205-firewalls en het firewallplatform SuperMassive leveren aan mobiele marketing-leverancier ZapFi. ZapFi is een Luxemburgs bedrijf met kantoren in België, Nederland en Italië en biedt bedrijven marketingtools en consumer intelligence aan waardoor deze hun mobiele connectie met hun klanten kunnen optimaliseren. De order is goed voor de grootste bestelling totnogtoe in 2012 voor Dell SonicWall Benelux.

ZapFi heeft in Dell SonicWall een partner gevonden voor de beveiliging van hun draadloos dataverkeer. Het bedrijf rekent op Dell SonicWall voor de beveiliging van hoogwaardige WiFi-hotspots (ZapFi's) die bedrijven in retail, hospitality, de financiële sector en het onderwijs gratis laten gebruiken voor mobiele internettoegang. Omdat ZapFi uit hun internetgebruik, -voorkeur en -karakteristieken marketingprofielen opbouwt, is de uitwisseling van bedreigingsvrije data belangrijk, zowel voor de eindgebruikers als voor de bedrijven.

Ip-beveiligd vpn

Elke ZapFi-hotspot is beveiligd met een Dell SonicWall TZ205-firewall, in combinatie met een SonicPoint die tegelijk werkt als firewall en aanmeldcontrole voor de bezoekers. Het netwerk van ZapFi's hotspots is op die manier een ip-beveiligd vpn, want ze staan in connectie met twee Dell SonicWall Supermassive-toestellen, de nieuwste generatie firewall platforms van Dell. Dankzij deze firewallstructuur kan dit vpn op elk moment vele honderden Gbps aan datadoorstroom aan. Hierdoor zijn de gegevens die ZapFi verzamelt voor zijn bedrijfsklanten continue beveiligd en onmiddellijk beschikbaar.

'De beveiliging van onze netwerkinfrastructuur en het filteren van de enorme massa aan gebruikersgegevens is cruciaal voor ZapFi', zegt Gery Pollet, oprichter en ceo van ZapFi. 'Met Dell SonicWall kunnen onze eindgebruikers en bedrijfsklanten erop gerust zijn dat de data en informatie beveiligd worden door firewalls van de nieuwste generatie. Wij zijn tevreden met de samenwerking met Dell SonicWall, we zijn ervan overtuigd dat onze klanten op alle niveaus een high-performance, hyperveilige mobiele online ervaring hebben.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-01T16:27:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.