Atrato verbindt Data Hotel Hilversum

Datacenter Data Hotel Hilversum van vastgoedonderneming TCN heeft een overeenkomst gesloten met Atrato IP Networks. Dit is een leverancier van ip-verkeer- en carrierdiensten. Hierdoor kunnen klanten van het Data Hotel Hilversum nu kiezen voor onder andere AMS-IX-certified diensten.

Atrato IP Networks levert zogeheten carrierdiensten, waaronder IP transit en remote internetexchangepoorten als AMS-IX, DE-CIX, LINX, Netnod, PLIX en ECIX. Door het redundant aansluiten van het datacenter in Hilversum, wordt de beschikbaarheid van de dienstverlening gewaarborgd. ‘Atrato ziet al langere tijd een toename in de hoeveelheid dataverkeer die vanuit het mediapark het internet op komt', aldus Atrato-ceo Aydin Yildiz.

Atrato IP Networks is een leverancier van IP-transit, carrier services, remote peering en managed services, met een klantenbestand bestaande uit telco's, isp-'s, content providers en hosting bedrijven. Atrato is opgericht in 2005 en heeft een laag latency netwerk, verbonden met bijna dertig internet exchanges.

TCN Data Hotels exploiteert sinds 2001 drie zogeheten Data Hotels met een oppervlak van ruim dertigduizend vierkante meter en een vermogen van honderd Megawatt. TCN heeft Data Hotels in Groningen, Eemshaven - verhuurd aan Google - en Hilversum.

Media Park

Data Hotel Hilversum is modulair opgebouwd en ligt in het hart van medialand op het Media Park in Hilversum. Het zal modulair uitgebouwd worden tot vijfduizend vierkante meter datavloer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-03T11:55:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.