Computable zoekt testers voor Fujitsu-ultrabook

Fujitsu Lifebook U772 Ultrabook

Hardwarefabrikant Fujitsu brengt de Lifebook U772 op de markt, een zogeheten ultrabook voor de veeleisende laptopgebruiker die mobiel gebruik en werken op kantoor wil combineren. Deze ultrabook met Windows 7 is 15,6 millimeter dik, heeft een 14 inch-scherm, weegt 1400 gram en wordt geleverd in zilvergrijs of rood. Computable is op zoek naar lezers die een exemplaar van de ultrabook willen testen en recenseren. Na afloop mag de tester de ultrabook houden.

De Lifebook U772 Ultrabook is geschikt voor mobiel gebruik in een zakelijke omgeving door zijn lange batterijduur, bescheiden afmetingen, sterke behuizing van magnesium en zogeheten Anytime USB Charge, voor het opladen van bijvoorbeeld een mobiele telefoon via de usb-poort, ook als het apparaat uit staat. De ultrabook is uitgerust met functionaliteiten gericht op de zakelijke gebruikers: bedrijfsgegevens worden extra beschermd, vingerafdrukherkenning, volledige encryptie van de harde schijf en Advanced Theft Protection van Intel. De machine heeft een hdmi-aansluiting en hd-webcam. Optioneel wordt de machine geleverd met docking station, wlan, Bluetooth, 4G/lte of 3G/umts.

In samenwerking met Fujitsu biedt Computable vijf lezers de mogelijkheid de ultrabook gedurende twee weken te testen. In ruil voor een beoordeling mag de recensent de laptop houden. De aanmeldperiode sluit 19 augustus 2012 om 23.59 uur. De ultrabooks worden met een korte uitleg en instructie door de Computable-redactie en productexperts van Fujitsu uitgereikt tijdens. een lunchbijeenkomst bij Computable in Amsterdam-Noord op 28 augustus 2012. De recensies dienen twee weken na ontvangst van de ultrabook bij de Computable-redactie binnen zijn.

Testers gezocht

Aanmelden voor het Computable-testpanel kan met een e-mail naar panel@computable.nl met voornaam, achternaam, bedrijf, functie en bedrijfsgrootte. Door je aan te melden geef je toestemming dat je eenmalig een e-mailing ontvangt van Computable en Fujitsu over de Fujitsu U772. De vijf geselecteerde recensenten worden uiterlijk 21 augustus op de hoogte gebracht van hun deelname. De ingezonden recensie wordt geanonimiseerd gebruikt voor redactionele en commerciële doelen. De redactie verwerkt de tekst in een redactioneel artikel voor Computable.nl. Recensenten houden zich beschikbaar voor een eventuele toelichting. Als dank voor hun inspanningen mogen de testers de ultrabook houden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Hallo,
Ik ben onlangs helaas vanwege bedrijfseconomische redenen ontslagen.
Mijn dagelijkse werkzaamheden bestonden uit testen. Vanwege mijn ontslag heb ik nu voldoende tijd beschikbaar om uw laptop goed te kunnen testen. Daarnaast ben ik in staat om een goede en degelijke uiteenzetting te geven van mijn bevindingen. Ik hoop dat uw keuze op mij zal vallen.
M.vr.gr.
Ron Roodbergen

Goed om te zien dat (zakelijke) laptops nu ook redactioneel worden gecoverd. Past prima bij hetgeen IT' ers willen lezen mijn inziens.

Tja,
Mij lijkt dat ook wel erg leuk om uit te proberen,
maar ik werk nooit met Windows ik denk niet dat Fujitsu iets heeft aan een tester die voornamelijk verstand van *NIX heeft.

@pascal

Het lezen van de 13 in een dozijn bevindingen over een laptop waarop Windows draait is precies waarom ik geen interesse heb. Maar misschien is (voor de oplettende lezer) Wlan daarom wel optioneel;-)

Waarom staat er geen 'advertentie' boven dit artikel?

Ben een Apple air gebruiker die mn onderweg werkt. De fujitsu valt precies in deze doelgroep. Wil er wel een paar dagen aan besteden om hem te proberen. Moet er wel 3G op zitten.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-06T11:58:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.