1000 testers melden zich voor Fujitsu-ultrabook

Fujitsu Lifebook U772 Ultrabook

Computable heeft inmiddels al ruim duizend aanmeldingen ontvangen voor het testen van de Fujitsu Lifebook U772-ultrabook. Uiterlijk 21 augustus 2012 worden vijf recensenten geselecteerd voor de test. Tot 19 augustus 2012 om 23.59 uur is het mogelijk om je als tester aan te melden.

In samenwerking met Fujitsu biedt Computable vijf lezers de mogelijkheid de Fujitsu Lifebook U772 gedurende twee weken te testen. In ruil voor een beoordeling mag de recensent de laptop houden. De ultrabooks worden met een korte uitleg en instructie door de Computable-redactie en productexperts van Fujitsu uitgereikt tijdens een lunchbijeenkomst bij Computable in Amsterdam-Noord op 28 augustus 2012. De recensies dienen twee weken na ontvangst van de ultrabook bij de Computable-redactie binnen zijn.

Fujitsu Lifebook U772

Deze Fujitsu Lifebook U772-ultrabook met Windows 7 is 15,6 millimeter dik, heeft een 14 inch-scherm, weegt 1400 gram en wordt geleverd in zilvergrijs of rood. De ultrabook is geschikt voor mobiel gebruik in een zakelijke omgeving door zijn lange batterijduur, bescheiden afmetingen, sterke behuizing van magnesium en zogeheten Anytime USB Charge, voor het opladen van bijvoorbeeld een mobiele telefoon via de usb-poort, ook als het apparaat uit staat. De ultrabook is uitgerust met functionaliteiten gericht op de zakelijke gebruikers: bedrijfsgegevens worden extra beschermd, vingerafdrukherkenning, volledige encryptie van de harde schijf en Advanced Theft Protection van Intel. De machine heeft een hdmi-aansluiting en hd-webcam. Optioneel wordt de machine geleverd met docking station, wlan, Bluetooth, 4G/lte of 3G/umts.

Testers gezocht

Aanmelden voor het Computable-testpanel kan met een e-mail naar panel@computable.nl met voornaam, achternaam, bedrijf, functie en bedrijfsgrootte. De vijf geselecteerde recensenten worden uiterlijk 21 augustus op de hoogte gebracht van hun deelname. De ingezonden recensie wordt geanonimiseerd gebruikt voor redactionele en commerciële doelen. De redactie verwerkt de tekst in een redactioneel artikel voor Computable.nl. Recensenten houden zich beschikbaar voor een eventuele toelichting. Als dank voor hun inspanningen mogen de testers de ultrabook houden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-08T13:22:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.