Procyon verzorgt Wi-Fi in spelersbus VVV-Venlo

Spelersbus VVV-Venlo

Leverancier van datacommunicatieoplossingen Procyon Networks gaat draadloos internet aanleggen in de spelersbus van voetbalclub VVV-Venlo. Touringcar operator Munckhof, die de spelersbus verzorgt, heeft Procyon Networks in de arm genomen voor de installatie van Wi-Fi. De komende zes maanden zal in deze pilot de functionaliteit, technische betrouwbaarheid en commerciële haalbaarheid van Wi-Fi in een touringcar worden getest.

De sponsor van VVV-Venlo heeft de mogelijkheden voor draadloos internet in zijn touringcars onderzocht en vond de spelersbus het meest geschikt om de pilot mee uit te voeren. Voor de proef heeft Procyon Networks een VP-Anylink in de touringcar geïnstalleerd, waardoor er op ieder gewenst moment en op iedere gewenste locatie een draadloze internetverbinding kan worden gemaakt. Hierdoor kunnen de spelers al rijdend gebruik blijven maken van het internet met hun smartphones en tablets.

'De vraag naar Wi-Fi is nog steeds groeiende', zegt Procyon Networks-cto Jan Robijns. 'Voor deze pilot hebben we gekozen voor VP-Anylink, omdat deze zeer geschikt is voor het aanbieden van mobiel Wi-Fi. Het is als het ware een rijdende hotspot.'

Door deze innovatie in de touringcar komt Munckhof niet alleen tegemoet aan de wensen van VVV-Venlo, ook overige klanten die de spelersbus reserveren kunnen gebruik maken van deze oplossing.

Munckhof is overigens niet de eerste touringcaronderneming die Wi-Fi aanbiedt in een bus. Oad en Arens Travel hebben ook bussen rijden met Wi-Fi voor de passagiers..

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-15T09:16:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.