Managed hosting door True

Hitachi Data Systems levert cloudsoftware VMware

 

Storageleverancier Hitachi Data Systems breidt de samenwerking uit met virtualisatieleverancier VMware. HDS bundelt de software van VMware en levert softwarelicenties mee met zijn zogeheten converged appliances, datacenterapparatuur die een server met storage componenten combineren. ‘Veel van onze klanten zijn al VMware-gebruiker’, zegt salesmanager Arjan van den Heuvel van HDS.

Het gaat om de VMware-producten vSphere, vCloud Director, vCenter Server en View. De software ondersteunt virtuele desktop-implementaties, VMware vCenter Site Recovery Manager en het VMware vShield-productportfolio. De software wordt meegeleverd met de bouwstenen van de HDS-cloudstrategie: de infracloud, contentcloud en informatiecloud, de HDS-aanduiding voor big data. De combinatie van hardware en software maakt het mogelijk gevirtualiseerde storage- en applicatieomgevingen te bouwen en te beheren.

Hitachi Data Systems en VMware werken al sinds 2002 samen op het terrein van virtualisatiesoftware voor storageconsolidatie, back-up en archivering, bedrijfscontinuïteit en storagebeheer.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4553828). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×