Compello verwerft volledig belang in Dynacloud

Infrastructuurdienstverlener Compello heeft een 100 procent-belang genomen in de failliete cloud-beheerder Dynacloud. Hiermee komt na een maand een eind aan de onzekerheid voor het DynaCloud-personeel over de toekomst. De Datacenter Automation Suite (DAS)-software wordt verder ontwikkeld en Dynacloud wordt een volwaardige Compello-dochter.

De Compello Group, met het hoofdkantoor in Zwolle, heeft overeenstemming weten te bereiken over een doorstart van Dynacloud. De medewerkers gaan mee en ook gaat Compello nieuwe medewerkers zoeken die de komende jaren aan de ontwikkeling van DAS gaan werken. Dynacloud kwam een maand geleden in de problemen toen bleek dat de ontwikkeling van de software ver achter liep op de afgegeven prognoses. Compello had al 50 procent belang in Dynacloud.

Voor Compello zal DAS een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de coöperatieve, regionale datacenters die zij samen met het bedrijf Eco2DC binnenkort wil gaan realiseren. Daarnaast is het de bedoeling dat ook de markt binnenkort kan beschikken over een intuïtief cloud management platform voor publieke en private infrastructuren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-05T11:58:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.