Managed hosting door True

Compello verwerft volledig belang in Dynacloud

 

Infrastructuurdienstverlener Compello heeft een 100 procent-belang genomen in de failliete cloud-beheerder Dynacloud. Hiermee komt na een maand een eind aan de onzekerheid voor het DynaCloud-personeel over de toekomst. De Datacenter Automation Suite (DAS)-software wordt verder ontwikkeld en Dynacloud wordt een volwaardige Compello-dochter.

De Compello Group, met het hoofdkantoor in Zwolle, heeft overeenstemming weten te bereiken over een doorstart van Dynacloud. De medewerkers gaan mee en ook gaat Compello nieuwe medewerkers zoeken die de komende jaren aan de ontwikkeling van DAS gaan werken. Dynacloud kwam een maand geleden in de problemen toen bleek dat de ontwikkeling van de software ver achter liep op de afgegeven prognoses. Compello had al 50 procent belang in Dynacloud.

Voor Compello zal DAS een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de coöperatieve, regionale datacenters die zij samen met het bedrijf Eco2DC binnenkort wil gaan realiseren. Daarnaast is het de bedoeling dat ook de markt binnenkort kan beschikken over een intuïtief cloud management platform voor publieke en private infrastructuren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4558573). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×