Copaco gaat nu ook HP-kassa's leveren

Kassasysteem van HP

Ict-distributeur Copaco Nederland breidt zijn HP-aanbod uit met kassaproducten. Copaco heeft daarvoor de status Value Added Distributor (VAD)-status voor het HP Retail Solutions-assortiment verworven. De Eindhovense distributeur en automatiseerder HP werken al sinds eind jaren '70 samen. Met HP-rekenmachines en pc's als basis bouwde Copaco zijn computerassortiment daarna uit.

Het kassaportfolio van automatiseerder HP bestaat uit specifieke desktops met een levenscyclus van vijf jaar en kassasystemen die zijn toegesneden op de detailhandel, de horeca en het toerisme, aangevuld met een compleet assortiment aan accessoires van barcodescanners, kassalades en bonprinters.  

De Eindhovense distributeur Copaco en automatiseerder HP werken al decennialang samen. Het begin van de samenwerking dateert al van eind jaren '' 70 toen Copaco wetenschappelijke rekenmachines van HP mocht distribueren. De van oorsprong kantoorvakhandel verkocht al in 1980 zijn eerste pc: een HP 85. Daarna volgde vele andere HP-computerproducten. Nu, ruim dertig jaar later, is het HP-assortiment met kassasystemen uitgebreid. Copaco verspreidt deze producten in de Benelux, zowel in het midden- en kleinbedrijf als de grootzakelijke markt.

Copaco is ict-distributeur in de Benelux en Frankrijk. De onderneming levert met circa vierhonderd medewerkers computers, printers, netwerken, data-opslag, mobiele telefonie, software, industriële- en consumentenelektronica en aanvullende diensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-11T09:52:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.