Ultrabook krijgt als eindcijfer een 8,7

Computable-lezers testen Fujitsu Lifebook U772

Fujitsu Lifebook U772

Fujitsu Lifebook U772

Vier Computable-lezers hebben twee weken lang de Fujitsu Lifebook U772 uitgeprobeerd. In reviews geven zij hun bevindingen weer van deze nieuwe ultrabook van de ict-leverancier. Vooral de snelheid van het apparaat wordt geroemd en ook zijn ze zeer te spreken over het meegeleverde dockingstation. Minpunten zijn volgens de lezers wat haperende knoppen en het touchpad.

Met een eindcijfer van een 8,7 komt de Fujitsu Lifebook U772 goed uit de test. Naast de snelheid van het systeem en het meegeleverde dockingstation noemen de lezers ook regelmatig het design van de ultrabook als pluspunt. Naast het 'Ferrari-rood' valt ook de platheid van de Fujitsu-ultrabook volgens hen op. Eén van de testers merkt op dat de machine er op het eerste gezicht wat fragiel uitziet, maar dat tijdens het gebruik het tegendeel is gebleken. De machine kan volgens hem tegen een stootje en heeft geen last van haperingen tijdens mobiel gebruik.

Reviews

Fujitsu Lifebook U772

'Ferrari-rode' Fujitsu Lifebook U772

Hans-Ruurd Hoekstra, Henk Brands, Arthur Pols en Dennis Rueb meldden zich na een oproep van de redactie en Fujitsu als reviewers aan. Zij werden geselecteerd uit in totaal 1375 aanmeldingen. Als tegenprestatie voor hun review mochten zij de Fujitsu Lifebook U772 houden. Lees voor al hun bevindingen ook 'Snelheid en docking Fujitsu-ultrabook blinken uit'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-26T11:10:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.