Previder biedt Ordina nieuwe uitwijklocatie

Leverancier van datacenterdiensten Previder heeft voor de Ordina-unit Hosting Solutions een nieuwe uitwijklocatie opgezet ter vervanging van het secundaire datacenter, dat zich tot voor kort in Schiphol-Rijk bevond. Deze unit is binnen de ict-dienstverlener verantwoordelijk voor de hosting van applicaties van klanten.

De keuze om het secundaire datacenter elders onder te brengen, had vooral te maken met praktische motieven. Belangrijk argument was hierin de groeiambitie van Ordina op het gebied van beheerdiensten. Bij het selecteren van het nieuwe uitwijkdatacenter legde Ordina de nadruk op twee criteria. Allereerst moest er een situatie kunnen worden gecreëerd waarbij meerdere units in een afgesloten ruimte (cage) konden worden geplaatst. Ten tweede werd veel waarde gehecht aan de flexibiliteit van de te realiseren oplossing, ook met het oog op de genoemde groeiambitie.

Na een rondleiding in het Previder-datacenter in Hengelo eind 2011 toonde een delegatie van Ordina zich enthousiast over de professionaliteit, de flexibiliteit en de kwaliteit van het datacenter. Op basis van de presentatie en een positieve business case werd de opdracht uiteindelijk gegund aan Previder. De migratie naar de nieuwe uitwijklocatie is inmiddels achter de rug.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-26T11:15:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.