Oracle breidt clouddienstenportfolio uit

Oracle heeft op OpenWorld in San Francisco de uitbreiding van zijn clouddienstenportfolio aangekondigd. De zeven nieuwe Oracle Cloud-diensten zijn een toevoeging aan Oracle's bestaande portfolio van platform-, applicatie- en socialdiensten, die allemaal op basis van een abonnement beschikbaar zijn. Het prijsmodel is volgens Oracle eenvoudig, voorspelbaar en op basis van een maandelijks abonnement. Klanten kunnen kiezen voor een maand-tot-maand abonnement of een contract voor langere termijn.

Oracle onthulde ook al een uitgebreide set van ondersteunende middelen en Oracle Cloud-partnerprogramma's. Hierdoor kunnen partners sneller nieuwe diensten en producten aan hun klanten bieden. Oracle Cloud is volgens de bedrijfssoftwareleverancier direct efficiënt voor zakelijke gebruikers en ontwikkelaars dankzij de functionaliteit in de zakelijke clouddiensten. Klanten hebben hierdoor meer mogelijkheden met Oracle Cloud.

Oracle kondigt zeven nieuwe Oracle Cloud-diensten aan. Dit zijn Planning en Budgettering, Financial Reporting, Data en Insight, Social Sites, Storage, Messaging en Developer. Deze nieuwe diensten worden toegevoegd aan de bestaande Application, Social en Platform Services.

Zeven nieuwe Oracle Cloud-diensten

Oracle Planning en Budgettering Cloud Service: stroomlijnt financiële planning, budgettering en forecasting-processen door gebruik te maken van Oracle Hyperion Planning in een clouddienst op abonnementbasis.

Oracle Financial Reporting Cloud Service: voor het maken en presenteren van uitgebreide, mooi vormgegeven managementrapportages en financiële rapporten.

Oracle Data en Insight Cloud Service: voegt inzichtelijke en intelligente data samen uit zowel interne, sociale als externe bronnen en koppelt deze gegevens aan zakelijke toepassingen zoals crm, zodat klantgegevens altijd up-to-date zijn.

Oracle Social Sites Cloud Service: stelt organisaties in staat snel websites te bouwen om in te spelen op de veranderende behoeften van klanten. De vele editing-mogelijkheden en krachtige back-end betekenen dat zelfs niet-technische gebruikers snel grote sites kunnen maken en publiceren.

Oracle Storage Cloud Service: voor het opslaan en beheren van digitale content in de cloud, geïntegreerd met andere Oracle Cloud-diensten die online opslag vereisen.

Oracle Messaging Cloud Service: een infrastructuur voor datacommunicatie tussen applicaties zowel binnen de Oracle Cloud als daarbuiten via asynchrone berichtwachtrijen.

Oracle Developer Cloud Service: vereenvoudigt collaboratieve softwareontwikkeling door het bieden van een op standaarden gebaseerde omgeving die de complete ontwikkel-lifecycle ondersteunt. Biedt toegang tot source control management, issue tracking, continue integratie en samenwerking aan documenten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-03T10:13:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.