ViaData levert Humanitas gehoste private cloud

Cloud management

Ict-dienstverlener ViaData Automatisering uit Heerenveen heeft een van de grootste opdrachten uit zijn bestaan geboekt door het sluiten van een samenwerkingsovereenkomst met hulporganisatie Humanitas. Deze overeenkomst kent een looptijd van vijf jaar en betreft de levering van een totaaloplossing op het gebied van ict aan Humanitas.

Humanitas was al langer op zoek naar een passende totaalleverancier. Uit een brede verkenning met twintig potentiële kandidaten bleef uiteindelijk ViaData over als beste met een aanbod voor een gehoste private cloud-oplossing, inclusief beheer en implementatie van de datalijnen, centrale ict-omgeving en online werkplekken. In totaal betreft de overeenkomst ruim 350 werkplekken verdeeld over circa zestig locaties verspreid over heel Nederland.

Managed services

'Voor ViaData betekent deze opdracht een versteviging van zijn positie in de markt op het gebied van managed services aan middelgrote bedrijven en instellingen', zegt Wybren Lok, directeur van ViaData. 'Het bedrijf heeft hierop de afgelopen jaren sterk ingezet en boekt hiermee goede resultaten.'

De samenwerking betekent voor Humanitas de overgang naar een probleemloze ict-infrastructuur. Een werkomgeving die vanaf elke plek toegankelijk is en het gebruik van de nieuwste technologie, software, methoden en hardware zullen bijdragen aan efficiënte werkprocessen bij Humanitas.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-09T10:19:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.