N.E.C. strikt Scholten Awater als hoofdsponsor

De Nijmeegse erediviseclub N.E.C. speelt de rest van dit voetbalseizoen met Scholten Awater op het wedstrijdshirt. De eerste acht competitiewedstrijden prijkte de naam van de hardwaredienstverlener op het shirt van de Nijmeegse eredivisionist. Scholten Awater, eveneens uit Nijmegen, heeft de tijdelijke overeenkomst nu omgezet naar een samenwerking tot het einde van de competitie.

Ronald Ederveen, commercieel directeur van Scholten Awater, zegt gemerkt te hebben dat 'de combinatie tussen de trots van Nijmegen en Scholten Awater zeer goed werkt.' Hij noemt drie aspecten waaruit dit naar voren komt. Het sponsorschap vergroot door de mediawaarde de landelijke naamsbekendheid en verbetert het imago van de hardwaredienstverlener in Nederland. Volgens Ederveen is dit meetbaar via cijfers die beschikbaar komen vanuit de Eredivisie.

Verder is er uit een tevredenheidsonderzoek naar voren gekomen dat de medewerkers trots zijn op de combinatie Scholten Awater/N.E.C.. Het derde aspect is de benutting van het 'business netwerk N.E.C.' waarbij (nieuwe) klanten en relaties worden uitgenodigd een thuiswedstrijd in stadion de Goffert bij te wonen in de business lounge. 'Dat heeft al extra omzet opgeleverd', aldus Ederveen.

Scholten Awater maakt al sinds 1993 deel uit van het Nijmeegse bedrijfsleven. Het bedrijf, waar ruim tweehonderd mensen werken, heeft zijn hoofdkantoor en distributiecentrum in de Keizer Karel-stad.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-17T11:58:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.