Pieter van Woerden koopt HPS Industrial

Pieter van Woerden

Pieter van Woerden

HPS Industrial, specialist in industriële computers, heeft sinds oktober een nieuwe eigenaar. Pieter van Woerden heeft het roer overgenomen en zet de huidige werkzaamheden en strategie van het bedrijf verder voort. HPS Industrial is in 1993 door Taco Scheper opgericht en in negentien jaar tijd uitgegroeid tot een organisatie met twintig werknemers en een breed klantenbestand en partnerportfolio.

Voor klanten van HPS Industrial brengt de overname geen grote veranderingen met zich mee. De levering, ontwikkeling en implementatie van rackservers, industriële computers, mini-pc's en panel-pc's blijven de belangrijkste werkzaamheden van het bedrijf. De focus ligt op de betrouwbaarheid van producten, kennis en een afspraak-is-afspraak-mentaliteit.

Uitbreiding binnen Europa

'Sinds de oprichting van HPS Industrial is het bedrijf sterk gegroeid', zegt oprichter Taco Scheper. 'Ik denk dat er veel kansen voor het bedrijf zijn om de komende jaren een verdere ontwikkeling door te maken, bijvoorbeeld een uitbreiding binnen Europa en het vinden van de juiste product/marktcombinaties. Ik ben ervan overtuigd dat Pieter van Woerden deze rol uitstekend zal invullen.'

'Werken bij HPS geeft veel energie', zegt Van Woerden. 'Het bedrijf heeft een sterke positie verworven in de technologische markt. De strategie van Taco Scheper wordt voortgezet, zodat de organisatie succesvol blijft en verder kan groeien. Belangrijke uitgangspunten hiervoor zijn kennis van zaken met betrekking tot industriële automatisering, een loyaal team en betrouwbaarheid.'

3CM, HP en Apollo Computer

Van Woerden was de laatste twee jaar actief met interim management bij 3CM en is bijna dertig jaar werkzaam geweest als sales- en marketing director bij ict-bedrijven, waaronder HP en Apollo Computer. Hij heeft veel kennis van channel-, verander- en salesmanagement.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Van harte (Dubbel) gefeliciteerd Pieter.
heel veel succes met HPS (zit wel weer in de naam ;-)

Mooie stap Pieter, van harte gefeliciteerd ermee
en heel veel succes toegewenst!
Inderdaad, de eerste twee letters komen me bekend voor.....!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-05T11:31:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.