SafeNet stoot Government Solutions af

Dit artikel delen:
Overname

Databeschermer SafeNet verkoopt zijn divisie Government Solutions aan een niet nader te noemen koper. De transactie wordt naar verwachting aan het einde van 2012 afgerond. De financiële voorwaarden van de overeenkomst worden niet bekendgemaakt.

Government Solutions van SafeNet bouwt oplossingen die in gebruik zijn bij Amerikaanse overheidsinstanties, het ministerie van Defensie, de inlichtingendiensten en systems integrators. Met deze oplossingen zijn zij in staat om vertrouwelijke informatie van het hoogste niveau te beschermen.

De verkoop is onderdeel van de langetermijnstrategie van SafeNet om zich te richten op de eigen databeschermingsoplossingen voor het beveiligen van hoogwaardige bedrijfsinformatie, providers van kritieke infrastructuur en overheden wereldwijd. SafeNet focust zijn investeringen en productontwikkelingen op gegevensbescherming en krachtige authenticatie voor datacenters, virtuele datacenters en de cloud.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-09T10:17:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.