Orsyp neemt StreamCore over

Handen schudden

It-beheerder Orsyp neemt voor een onbekend bedrag wan-leverancier StreamCore over. StreamCore levert application performance management-oplossingen voor de cloud. StreamCore voegt kritische streaming, response-time en traffic monitoring van wide area networks (wan's) toe aan Orsyp's huidige performance monitoring-, capacity management- en workload automation-mogelijkheden.

Doordat organisaties hun wereldwijde activiteiten uitbreiden, in-house applicaties met cloudontwikkelingen optimaliseren en proberen de onvermijdelijke datagroei en netwerkverkeer te beheren, hebben zij performance monitoring-oplossingen nodig om eindgebruikers te verzekeren van toegang tot responsieve it-diensten. Door de combinatie van StreamCore en Orsyp zijn klanten in staat om belangrijke uitdagingen proactief aan te pakken en de levering van it-diensten aan eindgebruikers enterprise-breed realtime te optimaliseren en te anticiperen op toekomstige eisen.

'Met StreamCore geven wij klanten end-to-end zichtbaarheid en controle over de kritische toepassingen en diensten die zij leveren, van de ervaringen van de eindgebruikers tot aan de communicatie-infrastructuur', zegt Jean-Michel Breul, cto bij Orsyp. 'Door verdere integratie van StreamCore- en Orsyp-technologieën profiteren klanten van meer geïntegreerde performance-metingen en krijgen zij extra inzichten die behulpzaam zijn bij analyses ter voorkoming van performance- en capacity planning-problemen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-12T15:51:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.