Infotheek verhuist naar nieuw distributiecentrum

Hardwaredienstverlener Infotheek uit Leiden verplaatst zijn logistieke activiteiten naar een nieuw distributiecentrum. Het bedrijf zal zijn intrek nemen in het voormalige distributiecentrum van de Zweedse modeketen Hennes & Mauritz (H&M) in Leiden. Op 15 februari 2013 start de verbouwing van dit distributiecentrum. Infotheek heeft een nieuw logistiek onderkomen nodig om de te verwachten verdere groei te kunnen opvangen.

Operationeel directeur Jordy Kool van Infotheek zegt dat het nieuwe distributiecentrum de mogelijkheid biedt om alle logistieke werkzaamheden onder een dak te huisvesten. 'Door alle voorraad en bijbehorende werkzaamheden te centraliseren maken we een efficiëntieslag en zijn we in staat om de dienstverlening aan klanten te verbeteren. Daarnaast krijgen we in het nieuwe centrale magazijn meer ruimte om een grotere en meer diverse hardwarevoorraad op te slaan.'

Het nieuwe distributiecentrum van Infotheek is gevestigd op het bedrijvenpark Roomburg in Leiden en ligt pal aan de rijkswegen A4 en N11. Het pand is circa 16.000 m² groot. Het huidige hoofdkantoor van Infotheek zal volgend jaar voornamelijk plaats bieden aan de commerciële afdelingen van het bedrijf.

Groei

Infotheek Groep is de afgelopen vier jaar flink gegroeid. Het Leidse bedrijf heeft sinds 2009 buitenlandse kantoren geopend in België, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. De hardwaredienstverlener beweert dat de omzet van 2009 tot en met 2012 elk jaar met meer dan 30 procent is gestegen. Waar het personeel nog in 2009 bestond uit 160 medewerkers, telt het inmiddels internationaal opererende bedrijf ruim 350 medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-21T11:20:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.