BCO Onderwijsadvies verlengt contract met Detron

Detron continueert het contract als ict-partner van BCO Onderwijsadvies (BCO). De ict-dienstverlener biedt BCO onder meer de ict-infrastructuur als clouddienst aan. De keuze voor Detron is tot stand gekomen na een traject waaraan vijf partijen hebben meegedaan. Als ict-partner zal Detron vanaf 1 januari 2013 de nieuwe clouddienst operationeel hebben.

‘BCO is een voorbeeldklant’, aldus Marco Lesmeister, directeur van Detron ICT Solutions. ‘BCO heeft als streven de ruim honderd medewerkers goede voorzieningen te bieden, zo ook op ict-vlak. Het nieuwe werken is hier een onderdeel van. De geboden oplossing van Detron past in deze strategie en zal BCO steunen in het behalen van de doelstellingen.’

‘BCO heeft een goede en flexibele ict-infrastructuur nodig om de adviseurs en medewerkers te kunnen helpen in de dagelijkse werkzaamheden en het contact met de opdrachtgevers’, zegt Jack Beckers, algemeen directeur BCO.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-30T11:45:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.