KPN verkoopt Station to Station aan Odin

Telecombedrijf KPN verkoopt zijn ict-dienstverlener voor het primaire onderwijs Station to Station aan de Odin Groep in Hengelo. Station to Station heeft vestigingen in Woerden en Groningen. De 61 medewerkers gaan over naar de Odin Groep, die een strategische samenwerking met KPN heeft gesloten.

Station to Station is als ict-dienstverlener gespecialiseerd in diensten voor het primair onderwijs. Het bedrijf ondersteunt meer dan achthonderd basisscholen met ict-infrastructuur, ict-producten en technische en onderwijsinhoudelijke begeleiding.

KPN wil met de verkoop zijn aandacht weer geheel richten op zijn kernactiviteiten. KPN levert het primair onderwijs het standaard KPN-portfolio en kan dit eventueel aanvullen met specifieke oplossingen voor het onderwijs van partners. In dit kader hebben KPN en Odin een strategische samenwerking afgesproken.

De Odin Groep neemt Station tot Station in zijn geheel over en zal het bedrijf met al zijn activiteiten onder dezelfde naam en met dezelfde mensen voortzetten. Daarnaast zal synergie en samenwerking worden gezocht met de andere bedrijven binnen de Odin Groep. Odin-dochter Heutinck ICT was al actief in de markt van basisscholen.

Odin Groep

De Odin Groep bestaat uit de dochterbedrijven Lesscher IT, Heutinck ICT, Previder, Van Dijk ICT en ICT Primair. Het brandpunt van de activiteiten licht in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. In totaal werken er ruim 250 mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-03T11:45:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.