KPN en StartReady verzorgen implementatie

Nyenrode stapt over op Lync 2013

Nyenrode Business Universiteit start met Lync 2013. Het opleidingsinstituut neemt voor al haar afdelingen de unified communications-oplossing af van KPN. Samen met StartReady implementeert KPN ip-bellen, chatten, videobellen en presence bij de businessuniversiteit.

KPN is verantwoordelijk voor de totale levering van Lync 2013 bij Nyenrode. Met de oplossing van StartReady is KPN in staat om de communicatietool snel te implementeren. Nyenrode, dat meerdere gebouwen op de campus heeft, kan met Lync 2013 de (online) beschikbaarheid van de medewerkers tonen. Aan de hand van aanvullende wensen kan de applicatie verder worden geconfigureerd. KPN levert Nyenrode de benodigde infrastructuur en managed services om de prestaties van de applicatie te optimaliseren. Nu al is duidelijk dat de oude telefooncentrale kan worden vervangen door Lync 2013. Volgens KPN is Nyenrode de eerste organisatie in Nederland die start met Lync 2013.

KPN Consulting helpt de medewerkers van Nyenrode bij de succesvolle ingebruikname van Lync 2013. Dat doet het met een gevarieerd adaptatieprogramma. Daarbij ligt de focus op gedragsverandering. Tijdens een training leren de medewerkers omgaan met deze nieuwe manier van werken en ervaren zij de voordelen die Lync 2013 biedt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-04T16:02:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.