NMA ICT en KC Business Solutions fuseren

NMA ICT Solutions uit Nijmegen fuseert per 1 januari 2013 met KC Business Solutions uit het nabijgelegen Beuningen. Door deze krachtenbundeling willen de twee dienstverleners sterker staan op de markt van midden- en kleinbedrijven. NMA ICT Solutions is een infrastructuurdienstverlener; KC Business Solutions levert diensten op het gebied van ict, printing en documentmanagement. De nieuwe organisatie telt zo'n honderd man. De activiteiten van KC zullen op 1 maart 2013 zijn verplaatst naar het kantoor van NMA ICT Solutions.

NMA ICT Solutions is opgericht in 1997. De ict-dienstverlener telt zo’n 65 medewerkers, verdeeld over de hoofdvestiging in Nijmegen en de vestigingen in Tilburg en Eindhoven.

NMA breidt na de fusie zijn dienstenaanbod uit met onder andere managed printing services. Voor het kleinere KC Business Solutions betekent de fusie een schaalvergroting van het ict-aanbod. De directie van het fusiebedrijf zal bestaan uit algemeen directeur Jean-Louis van Aerle, financieel directeur Martin Buitinck, directeur ict-oplossingen Jos Piepenbrock en directeur zakelijke oplossingen Jeffrey Wijdeven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-19T11:05:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.