Qi ict neemt GGB Internetworking over

Dit artikel delen:

De Delftse systemintegrator Qi ict heeft het in Veldhoven gevestigde GGB Internetworking overgenomen. Daarmee zegt Qi ict een landelijke dekking voor zijn diensten te hebben gerealiseerd. Halverwege 2012 opende de organisatie een tweede vestiging in de regio Amersfoort. Met GGB erbij heeft kan bedrijf ook klanten in het zuiden van Nederland goed bedienen.

GGB, dat zijn naam in Qi ict zal veranderen, biedt met een team van negen man kennis van het beveiligen van ict-systemen, netwerken, data en informatie. De geschatte omzet over 2012 ligt rond de 2,8 miljoen euro. De organisatie werd zestien jaar geleden opgericht. Van de oorspronkelijke drie oprichters van GGB zijn er nog twee aan boord, William Geurts en Dirk Bolte. Beide blijven de organisatie in de nieuwe vorm versterken. Bolte heeft de dagelijkse leiding en dat blijft zo na de overname door Qi ict.

Qi ict is een dertigjaar oude netwerksystemintegrator met een omzet over 2012 van rond de twintig miljoen euro, een groei van 14 procent ten opzichte van 2011. In oktober 2010 nam Albert Klene, ondernemer en investeerder, het bedrijf over. Klene wil Qi ict verder uitbouwen, zowel in geografisch opzicht als in het producten- en dienstenaanbod.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-17T10:22:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.