Compello legt Wi-Fi-netwerk SER aan

SER-hoofdkantoor

De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft ict-integrator Compello gekozen voor het vernieuwen van zijn Wi-Fi-netwerk. Het huidige Wi-Fi-netwerk voldoet niet meer aan de eisen van de tijd. Compello werd gekozen om zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen, kwaliteit en prijs.

Compello is een vaste leverancier van de SER. In 2010 vernieuwde Compello het complete ict-platform van de raad. Daarnaast is de ict-integrator verantwoordelijk voor het ict-beheer bij de SER. Dit contract werd augustus 2012 nog verlengd met een jaar.

De Sociaal-Economische Raad adviseert kabinet en parlement over de hoofdlijnen van het te voeren sociaal-economisch beleid. Daarnaast voert de SER bestuurlijke en toezichthoudende taken uit. In de SER werken onafhankelijke kroonleden, werkgevers en werknemers samen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

@ Redactie

Het is toch jammer als dit soort berichten zo kort worden dat het geen informatie meer bevat anders dan wie doet wat. Iets over de netwerkinfrastructuur, de kosten, de omvang, de capaciteit etc?

@ Maarten,

Helemaal eens. Een persbericht over een "Win" moet wel iets van informatie bevatten.

Wat waren de criteria? Welk probleem werd hier mee opgelost? Waar bestond de oplossing uit? En last but surely not least werden er kosten besparingen behaald?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-18T15:36:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.