Argeweb Amsio Groep neemt belang in Keytoe

E-commerce

De Argeweb Amsio Groep heeft een minderheidsbelang in internet-startup Keytoe uit Maassluis genomen. Het moederbedrijf van de hostingbedrijven Argeweb en Amsio neemt een derde deel van de aandelen over van deze webshopspecialist die actief is op de Nederlandse en Belgische markt. Keytoe is met name actief in de reis-, onderwijs- en bloemensector. Er werken achttien man.

'Argeweb Amsio Groep wil zich op het gebied van internet, hosting en nieuwe media verbreden en verdiepen. Het koppelen van Keytoe aan onze groep past goed in deze strategie', zegt directeur Gerben van Leeuwen. De pas zestien maanden oude onderneming bouwt webshops met behulp van het open source handelsplatform Magento en levert advies en tools om webshops slimmer in te richten.  

Argeweb Amsio Groep, dat ook in Maassluis is gehuisvest, neemt een deel van de overhead over en biedt Keytoe financiële ondersteuning om de komende tijd verder te groeien. Doel van de groep is om een compleet internetpakket te kunnen aanbieden met Argeweb voor online diensten en Amsio voor managed hosting en Keytoe voor online ondernemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-28T13:46:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.