SCC verhuist naar kantoor Tech Data

Hardwaredienstverlener SCC Services verhuist van de huidige locatie in Bodegraven naar het pand van Tech Data aan de Computerweg 22 in Utrecht. Tech Data liet eerder al weten zijn intrek te nemen in het huidige pand van de overgenomen distributeurs ETC en SDG aan de Tolnasingel 2 in Bodegraven. In dit pand zit ook SCC, tot voor kort een zusterbedrijf van ETC.

Het stuivertje wisselen heeft te maken met de aankoop van ETC en andere ict-distributieonderdelen van de SCH Groep aan het Amerikaanse concern Tech Data in september 2012. Hardwaredienstverlener SCC maakt deel uit van de SCH Groep en was een zusterbedrijf van ETC. Beide bedrijven zitten gehuisvest in Bodegraven.

Tech Data verhuist op 31 maart 2013 naar het pand in Bodegraven; SCC zal rond die periode verhuizen naar de Tech Data- locatie in Utrecht. Oorspronkelijk stond die datum op 30 april (voorgesteld door de Britse SCH Groep?) gepland maar die onhandige datum is volgens een woordvoerder van SCC niet meer aan de orde. Meer details wilde hij nog niet vrijgeven. BIj SCC werken in Nederland ruim honderd man.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-04T11:54:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.