Computable zoekt testers hybride tablet-PC Fujitsu

Fujitsu Stylistic Q702 met Windows 8

Fujitsu Stylistic Q702

Hardwareleverancier Fujitsu heeft de hybride tablet-pc Stylistic Q702 in het portfolio. Deze computer is een notebook en tablet in één en is vooral bedoeld voor de mobiele werker. Fujitsu noemt het apparaat zelfs een mobiel kantoor om mee te nemen. Computable is op zoek naar lezers die een exemplaar van de tablet-pc willen testen en recenseren. Na afloop mag de tester de hybride tablet-pc houden.

De Fujitsu Stylistic Q702 heeft optioneel een toetsenbord en een batterijduur tot negen uur. De led-display van 11,6 inch is uitgerust met anti-glare touchscreen, wat het geschikt maakt voor zowel pen- als vingerinput. Fujitsu heeft de tablet-pc uitgerust met verschillende beveiligingsaspecten. Zo zit er een geïntegreerde vingerafdruksensor op, beschikt het apparaat over de diefstalbeveiliging Intel Anti Theft & Computrace en optioneel zit er een TPM-module in. Dit staat voor Trusted Platform Module en is een microchip die kan worden geïnstalleerd om het stelen van data tegen te gaan. De Fujitsu Stylistic Q702 beschikt over de derde generatie Intel Core i3- of i5-processor met Intel vPro-technologie. Het apparaat beschikt verder over een 4G- of 3G-optie, wlan, Bluetooth en gps-ondersteuning.

Tweede batterij

Met de Stylistic Q702 richt Fujitsu zich op de mobiele zakelijke gebruiker, zowel binnen als buiten het kantoor. Door het optionele toetsenbord aan de tablet te koppelen verandert de Stylistic Q702 in een handomdraai in een notebook. Dankzij de tweede batterij in het toetsenbord is het mogelijk gedurende de dag vanaf verschillende locaties te werken, zonder de tablet op een externe stroombron aan te hoeven sluiten.

Om de Stylistic Q702 te beschermen tegen krassen en stoten tijdens het dagelijks gebruik beschikt de tablet-pc over een magnesium behuizing. Deze is niet alleen duurzaam, maar ook licht in gebruik. Zonder het toetsenbord weegt de tablet slechts 850 gram. Ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en die niet continu een zware laptop met zich mee willen dragen. Het scherm is zelfs in het volle daglicht makkelijk in gebruik.

Recensies

In samenwerking met Fujitsu biedt Computable vijf lezers de mogelijkheid de hybride tablet-pc gedurende twee weken te testen. In ruil voor een beoordeling mag de recensent het apparaat houden. De aanmeldperiode sluit 13 februari 2013 om 23.59 uur. De hybride tablet-pc’s worden met een korte uitleg en instructie door de Computable-redactie en productexperts van Fujitsu en Microsoft uitgereikt tijdens een lunchbijeenkomst bij Computable in Amsterdam-Noord op 26 februari 2013. De recensies dienen twee weken na ontvangst van de hybride tablet-pc bij de Computable-redactie binnen zijn.

Bezoekers die niet willen testen, maar wel bepaalde zaken getest willen zien, kunnen ook het formulier invullen. In de laatste vraag kunnen zij namelijk aangeven wat voor hen belangrijk is. Computable en Fujitsu willen dit graag achterhalen, zodat de testers daar rekening mee kunnen houden.

Testers gezocht

Aanmelden voor het Computable-testpanel kan via de link http://www2.computable.nl/actie. Door je aan te melden geef je toestemming dat je eenmalig een e-mail ontvangt van Computable en Fujitsu over de Stylistic Q702. De vijf geselecteerde recensenten worden uiterlijk 19 februari op de hoogte gebracht van hun deelname. De ingezonden recensie wordt gebruikt voor redactionele en commerciële doelen. De redactie verwerkt de tekst in een redactioneel artikel voor Computable.nl en in print. Recensenten houden zich beschikbaar voor een eventuele toelichting. Als dank voor hun inspanningen mogen de testers de hybride tablet-pc houden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Positief bericht!
Moet ook zo zijn.
Heb zelf 5 Acers, bevallen goed, maar zijn er geen betere...?
Met name de laatste met i5 en 16 GB geheugen bevalt me het minst.
3 dingen die mij interesseren:
- Batterij - levensduur? minimaal 8 uur moet(!).
- Is de koeler (ventilator schoon te maken zonder het volledige apparaat uit elkaar te schroeven? Zo niet is het drama en niet te overzien.
- hoeveel geheugen gleufjes? Met 2 gleufjes dan moet je bij elke uitbreiding alles vervangen, niet handig.

Scherm en overige zal wel goed zijn, want dat is de eerste indruk.
Zijn deze niet goed, verkoopt hij niet, dus daar vertrouw ik wel op.

Nou, kom maar op met die test.

Ik juich dit soort innovaties toe!
heb altijd Acer of HP als notebook als mobiele werkplek.
vindt ze te log en te zwaar. niet echt handzaam als je in de auto aan het werk bent, ben benieuwd of bovengenoemde specificaties het uithouden bij mij.

ik sluit af met dezelfde woorden als mijn voorganger

Kom maar op met die test!

Een goede actie om ze daadwerkelijk in de praktijk te testen!

Nu een goed representatief gezelschap samenstellen om de resultaten voor een ieder bruikbaar te maken.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-04T16:01:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.