Bitlibre kiest HDS-storage van DataLogix

Ict-leverancier DataLogix in Maarssen heeft een storage-omgeving geleverd aan applicatiebouwer en -hoster Bitlibre in Haarlem op basis van een redundant Hitachi Data Systems-platform. Bitlibre is huisleverancier van onder andere een groot aantal Nederlandse financiële instellingen.

Bitlibre levert managed hosting en private cloudoplossingen aan bedrijven waarvoor veiligheid en continuïteit belangrijk zijn. Het bedrijf is daardoor sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van zijn ict-infrastructuur.

Bij het ontwerp en de inrichting van een zogeheten twin data center-architectuur door DataLogix is de hosting- en storage-omgeving dubbel uitgevoerd. Door een kruislingse synchrone replicatie tussen de Hitachi-storagesystemen zijn de storage-omgevingen elkaars uitwijk en is er een complete uitwijkomgeving gerealiseerd. Daardoor is hoge beschikbaarheid onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Afhankelijk van datacenters

‘Bitlibre is voor al zijn operationele en commerciële activiteiten sterk afhankelijk van zijn datacenters. Als het platform niet goed functioneert, kunnen onze klanten geen transacties afhandelen. Dat is onacceptabel’, zegt Bitlibre-ceo Ronald Lips.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Synchrone replicatie is de eventuele fouten van A naar B repliceren. Ik ben meer een voorstander van CDP.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-22T16:50:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.