Computable onderzoekt informatiebehoefte lezers

Vrouw notitieblok onderzoek vragenlijst

De ict-vaktitel Computable houdt een onderzoek naar de informatiebehoefte van zijn lezers. Via een online vragenlijst wordt lezers gevraagd welke bronnen zij gebruiken voor het vergaren van vakkennis en nieuws over ontwikkelingen en trends op het terrein van ict. Onder deelnemers aan het onderzoek wordt een Synology NAS DS212J verloot.

Bezoekers van de website Computable.nl worden gedurende enkele dagen uitgenodigd deel te nemen aan een online onderzoek naar hun informatiebehoefte. De compacte vragenlijst richt zich op de informatiebehoefte en tevredenheid over bronnen die ict'ers gebruiken om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen in hun vakgebied of ter oriëntatie bij een aankoop van ict-producten en -diensten.

Met de uitkomsten van het onderzoek wil Computable zijn dienstverlening aan lezers uit zijn doelgroep verbeteren. Computable richt zich met de website, dagelijkse nieuwsbrief, maandblad en drie jaargidsen op ambitieuze ict-professionals en ict-managers. Het gaat om het reguliere lezersonderzoek dat jaarlijks door het nieuwsmedium wordt gehouden. Computable is een uitgave van De Persgroep.

Synology DS212J

Deelnemers maken kans op een NAS van de Taiwanese opslagleverancier Synology. Het gaat om het model DS212J, een NAS-server met ruimte voor twee harde schijven voorzien van het DiskStation Manager (DSM) besturingssysteem. De machine is bedoeld voor gebruik binnen een kleine kantooromgeving of thuis. Bestanden op de NAS zijn via een app voor iPhone, iPad en Android via mobiele apparatuur te benaderen. De prijswinnaar krijgt  eind maart bericht dat hij in de prijzen is gevallen en krijgt vervolgens de NAS toegestuurd.

Doe mee aan het onderzoek!

Doe nu mee aan het Computable-onderzoek en maak kans op de Synology DS212J. Het onderzoek vergt maximaal tien minuten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-26T10:55:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.