ICTroom bouwt datacenter RAM Infotechnology

Impressie nieuwe datacenter RAM Infotechnology

Impressie van het nieuwe datacenter van RAM Infotechnology

ICTroom en RAM Mobile Data hebben een overeenkomst ondertekend voor de realisatie van het nieuwe datacenter van RAM Infotechnology, één van de dochterbedrijven van RAM Mobile Data. Het datacenter zal worden gebouwd als onderdeel van het nieuwe hoofdkantoor in Utrecht en zal worden ingezet voor de snel groeiende hostingactiviteiten van RAM Infotechnology.

Bij het ontwerp van het datacenter door ICTroom speelden drie kernpunten een belangrijke rol: energie-efficiency, schaalbaarheid en redundantie. Met het datacenter krijgt RAM een toekomstvast datacentrum, geschikt voor bedrijfskritische toepassingen waarbij duurzaamheid het uitgangspunt is. De realisatie van het datacenter zal naar verwachting in de loop van het vierde kwartaal 2013 worden afgerond.

‘Samen met RAM Infotechnology hebben onze datacenter engineers een ontwerp gemaakt dat aansluit op de huidige capaciteitsvraag en ook rekening houdt met toekomstige ontwikkelingen’, zegt ICTroom-directeur Sander Nieuwmeijer. ‘Wij verheugen ons dan ook zeer op de samenwerking tijdens de realisatiefase. RAM Infotechnology krijgt een high performance datacenter dat zorgt voor een optimaal resultaat.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

In Nederland staat op dit moment de 1/2 van alle datacenters leeg. Ram gaat er 1 bouwen, ze moeten wel zeer vertrouwen hebben dat ze dit datacenter kunnen vullen. Een slechte inverstering, het lijkt erop dat hun bedrijfsvisie een beetje achterloopt

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-28T09:03:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.