NetApp levert Revlon data-infrastructuur

Lippenstift

Cosmeticaconcern Revlon zet een data-infrastructuur met flash- en cloudtechnologie van NetApp op om in totaal 3,6 petabyte aan big data te kunnen verwerken. Revlon vroeg NetApp om alle bedrijfsactiviteiten eenvoudiger, flexibeler en kostenefficiënter te maken. De it berust nu op NetApp-storage. Zo kan Revlon slimmere it-beslissingen nemen die bevorderlijk zijn voor groei.

Revlon produceert en distribueert jaarlijks miljoenen schoonheidsproducten aan meer dan honderd landen op zes continenten. Het is een uiterst complex bedrijf dat grote hoeveelheden data verwerkt. De oude it-infrastructuur kon hiermee slecht overweg en Revlon vroeg NetApp de it functioneler te maken. Met NetApp als fundament implementeerde Revlon een private cloud-infrastructuur. Nu kan het bedrijf flexibeler zaken doen en voorzien in steeds hogere eisen van consumenten. Met hulp van NetApp kan Revlon 3,6 PB aan data voor commerciële doeleinden inzetten.

Storage- en datamanagement

‘Vereenvoudiging was het devies toen we in 2006 onze it-transformatie startten’, zegt David Giambruno, senior vice president en cio van Revlon. ‘Eenvoud betekent dat we ons sneller kunnen aanpassen. En snelheid is een concurrentievoordeel. It moet zorgen dat systemen zijn afgestemd op mensen, niet andersom. Storage- en datamanagement berusten nu uitsluitend op NetApp. Dit resulteert in flexibiliteit voor elk aspect van ons bedrijf. 97 procent van het computerwerk wordt uitgevoerd op de interne cloud die NetApp heeft gebouwd. Zo zijn we toegerust om van data nuttige informatie te maken.’

Op de private cloud van Revlon worden meer dan vijfhonderd applicaties uitgevoerd in een gevirtualiseerde omgeving, met ruim vijftienduizend geautomatiseerde verplaatsingen van applicaties per maand. NetApp zorgt dat deze 99,9999 procent van de tijd online zijn.

Erp-platform in interne cloud

Dankzij NetApp beschikt Revlon IT nu over een mondiaal masterdatasysteem. Daarmee wordt via het wereldwijde mobiele bedrijfsinformatieplatform werkbare informatie beschikbaar gesteld aan businessunits, ongeacht apparaat of locatie. Revlon test momenteel NetApp Flash Accel voor het verbeteren van de efficiency en prestaties. Daardoor hoeft het bedrijf minder te investeren in hardware, terwijl het een nieuw mondiaal erp-platform implementeert op de interne cloud.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-05T11:59:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.