Atos beheert weer Duitse creditcards ING-DiBa

Ict-dienstverlener Atos Worldline beheert ook de komende vijf jaar de ruim 1,2 miljoen creditcards van de Duitse klanten van ING-DiBa. De nieuwe overeenkomst met ING-DiBa, met meer dan 7,5 miljoen klanten de op twee na grootste retailbank in Duitsland, betekent een verlenging van de vijftienjarige samenwerking tussen beide partijen.

Na een uitgebreide benchmark met andere marktpartijen kwam Atos Worldline als beste uit de bus. Haar diepgaande expertise met de vereenvoudiging en optimalisatie van kritische processen door de inzet van innovatieve oplossingen en end-to-end integratie was hierbij voor ING-DiBa doorslaggevend.

Atos Worldline heeft een concept ontwikkeld dat is gebaseerd op nieuw ontworpen en op web gebaseerde interfaces om zo een meer efficiënte controle van bedrijfsprocessen mogelijk te maken. Nieuwe verbindingen via het internet met de systeemomgeving van Atos Worldline stellen ING-DiBa in staat de interne processen te optimaliseren.

De ING Groep maakt wereldwijd gebruik van de services van Atos Worldline. Naast het beheer van creditcards voor ING-DiBa in Duitsland is het verantwoordelijk voor het management van het online betalingsplatform op basis van de iDeal-norm voor het Nederlandse moederbedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij ING

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-13T16:32:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.