Iton en Datad gaan als één ICT-leverancier verder

Ict-dienstverleners Datad automatisering en Iton gaan per direct een fusie met elkaar aan. Met het samengaan ontstaat een ict-dienstverlener met honderddertig medewerkers, verdeeld over de vier locaties in Enschede, Nijmegen, Moordrecht en Veenendaal. Met de fusie willen beide bedrijven zich vooral versterken op commercieel en technisch vlak om optimaal te kunnen inspelen op de snelle ontwikkelingen in de zakelijke ict-markt.

Iton en Datad voeren al jarenlang ict-projecten uit en leveren managed services. Iton maakt gebruik van oplossingen van softwareleveranciers als Citrix, VMware en Microsoft. Datad heeft zich gespecialiseerd op het gebied van desktop- en servervirtualisatie en de cloud.

Iton en Datad vormen samen een organisatie met uiteenlopende specialisaties en hoge accreditaties. Iton is Citrix Platinum Solution Advisor, een status die slechts weggelegd is voor drie partijen in Nederland. Datad behoort tot de top vijf partners van Dell, als Premier Partner en Cloud Builder-specialist.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-18T10:14:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.