Hybride tablet-pc krijgt als eindcijfer een 8

Computable-lezers testen Fujitsu Stylistic Q702

Dit artikel delen:
Fujitsu Stylistic Q702 met Windows 8

Vijf Computable-lezers hebben twee weken lang de Fujitsu Stylistic Q702 uitgeprobeerd. In reviews geven zij hun bevindingen weer van deze nieuwe hybride tablet-pc van de ict-leverancier. Vooral de opstartsnelheid van het apparaat en het gebruiksklaar maken van het systeem bij aanvang van het gebruik vallen op. Ook is er commentaar. Zo wordt meerdere malen de hoge prijs genoemd, het ontbreken van Windows-apps en de kwaliteit van het matte scherm.

Met een eindcijfer van een 8 komt de Fujitsu Stylistic Q702 goed uit de test. Naast de snelheid van het systeem wordt vooral ook de zakelijke toepasbaarheid geroemd. Bijna alle reviewers hebben het apparaat zakelijk gekoppeld en daarvoor werd vooral Citrix gebruikt. Dit werkte in alle gevallen vlekkeloos. Ook het feit dat het bijgeleverde toetsenbord, of het docking station zoals het ook genoemd wordt, over een accu beschikt, valt in de smaak. Hierdoor kan er een volledige dag gewerkt worden zonder dat de hybride tablet-pc aan de stroom moet worden gehangen.

Reviews

Ko Takema, Sybrand van der Schans, Patrick Rozijn, André Hoekstra en Raymond Degen meldden zich na een oproep van de redactie en Fujitsu als reviewers aan. Zij werden geselecteerd uit in totaal zeshonderd aanmeldingen. Als tegenprestatie voor hun review mochten zij de Fujitsu Stylistic Q702 houden. Lees voor al hun bevindingen ook ‘Zakelijk prima toepasbaar, privé veel te duur’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-25T16:11:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.