Lesscher IT biedt clouddiensten via Pasklaar Online

Cloudservers

Ict-automatiseerder Lesscher IT brengt zijn online werkplekken en andere hosted diensten samen onder de naam Pasklaar Online. Pasklaar Online biedt cloudoplossingen en allerlei praktische achtergrondinformatie voor de it’ers en ondernemers.

Met Pasklaar Online zijn toepassingen altijd en overal beschikbaar. De gebruiker krijgt via internet toegang tot kantoorsoftware van Microsoft en eigen bedrijfsapplicaties en betaalt daarvoor een vast bedrag per maand. De capaciteit is eenvoudig en zonder wachttijd uit te breiden of te reduceren. Ook de kosten zijn flexibel: doordat de gebruiker alleen betaalt voor daadwerkelijk gebruik, hoeft de infrastructuur niet voorbereid te zijn op pieken of groei.

Naast online werkplekken voorziet Pasklaar Online in hosting, wireless netwerken en alle mogelijke verbindingen voor zakelijk internet. Specifieke oplossingen als Exchange Online, Sharepoint Online en Lync Online behoren eveneens tot het portfolio. Met Pasklaar Online zijn de beschikbaarheid en de veiligheid van de bedrijfsdata gewaarborgd. De cloud van Lesscher IT staat in twee eigen datacenters op verschillende locaties.

Cloud Scan

‘Veel van onze klanten zitten in een transitie van it op locatie naar it in de cloud’, zegt Mark de Hullu, directeur van Lesscher IT. Wij kunnen in deze fase wat voor de klant betekenen, door samen een route uit te stippelen en daar gefaseerd invulling aan te geven. Daarom begint een project ook vaak met een Cloud Scan, waarbij onze adviseur langskomt om de mogelijkheden en wensen te inventariseren. Zo weten we al vroeg of en in welke vorm de cloud een klant kan helpen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Beste redactie,

My 2 cents: vorige week stond zo'n soortgelijk artikel met dezelfde diensten van Smart IT, maar dan met de naam Online Werkplek.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-28T11:33:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.