CommScope neemt iTracs over om DCIM

Dit artikel delen:
Overname

Infrastructuurleverancier CommScope neemt voor een onbekend bedrag vrijwel alle onderdelen van datacenterbeheerder iTracs over. Deze leverancier is vooral sterk in zakelijk, open data center infrastructure management (dcim).

iTracs levert wereldwijd open, fysieke infrastructuurbeheer. Het bedrijf helpt ondernemingen om hun operationele efficiëntie te verbeteren, capaciteit maximaal te benutten, kosten te verlagen en de bedrijfswaarde van hun investeringen in infrastructuur te optimaliseren. Oplossingen van iTracs worden geïmplementeerd in datacenters en infrastructuuromgevingen.

Dankzij de overname versterkt CommScope de positie in infrastructuurbeheer en kan het bedrijf volgens eigen zeggen één van de meest uitgebreide, geautomatiseerde platformen voor infrastructuurbeheer in de branche bieden. Klanten beschikken over een portefeuille voor infrastructuurbeheer waarmee ze de strategische waarde van hun infrastructuur kunnen optimaliseren en deze doorlopend kunnen afstemmen op hun behoeften.

iTracs CPIM

Door de overname van iTracs biedt CommScope ondernemingen een portfolio waarmee ze de infrastructuur van hun datacenter kunnen ontwerpen, beheren, bewaken en plannen. iTracs Converged Physical Infrastructure Management (CPIM) wordt gebaseerd op de oplossing imVision van CommScope. Hierdoor krijgen klanten documentatie voor netwerk- en stroominfrastructuur en assetmanagement. Dit open architectuurplatform, gecombineerd met visuele 3D-modellering, biedt een volledige visuele weergave van het gehele fysieke ecosysteem, zoals energieverbruik, warmtecondities, netwerkconnectiviteit en stroomverbindingen. Daarnaast kunnen aanvullende statistieken worden geïntegreerd, zoals serverprestaties en opslagcapaciteit.

Dcim is een snel groeiende oplossing voor infrastructuurbeheer waarmee strategische waarde voor de onderneming wordt verbeterd. iTracs CPIM biedt een holistische weergave van het volledige fysieke ecosysteem alsmede dynamisch inzicht in de manier waarop een wijziging of storing van één apparaat in het ecosysteem van invloed is op de prestaties van alle andere apparaten en condities in de omgeving. Via het platform kunnen gebruikers deze dynamiek doorlopend bekijken, interpreteren, beheren en optimaliseren in een realtime gevisualiseerd 3D-omgeving.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-03T16:08:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.