ICTroom bouwt nieuwe serverruimte De Brauw

Advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek heeft een volledig nieuwe serverruimte laten ontwerpen en bouwen door ICTroom. De oude serverruimte ondervond hinder door storingen in onder andere het koelsysteem en besloten werd tot de bouw van een nieuwe serverruimte. De nieuwe ruimte is recentelijk in gebruik genomen.

Het kantoor van De Brauw Blackstone Westbroek is gevestigd in The Rock, een imposant gebouw aan de Zuidas van Amsterdam. Met de ingebruikname beschikt het advocatenkantoor over een high availability it-omgeving die de wereldwijde dienstverlening van het kantoor ondersteunt.

‘Het voorstel van ICTroom sloot het beste aan bij wat wij zochten’, zegt Michael Lugten, teammanager ICT bij De Brauw Blackstone Westbroek. ‘We hebben de regie volledig in handen van ICTroom gelegd. Zij hebben alle betrokken partijen aangestuurd. Wij hebben geen ervaring met het opzetten van een datacenter, dus was het bijzonder prettig om dat uit handen te geven. Ik ben blij dat we dat gedaan hebben. Het is een geweldige ruimte geworden.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-22T09:49:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.