Canon Nederland opent nieuwe Business Centers

Hoofdkantoor Canon Nederland in Amstelveen

Canon opent nieuwe Business Centers in Rotterdam en Goes. Deze ontwikkeling past in de strategie van het printerconcern om in Nederland de komende jaren het aantal Canon Business Centers uit te breiden. De klantencentra voor Rotterdam en Goes zijn al actief, maar opereren nog minimaal tot 1 juli 2013 vanuit het kantoor van het Canon Business Center in Breda. In de loop van het jaar worden de nieuwe kantoren in Rotterdam en Goes opgeleverd.

Canon beschikt over een omvangrijk netwerk van ruim 230 Canon Business Centers in Europa, waarvan elf zich in Nederland bevinden. Deze richten zich op de ondersteuning van het midden- en kleinbedrijf, overheden, onderwijs, de gezondheidszorg en grafische bedrijven in hun regio. Elk Canon Business Center biedt advisering en hardwareoplossingen voor print- en documentmanagement die zijn afgestemd op de primaire processen van bedrijven en organisaties.

De opening van de servicecentra in Rotterdam en Goes vormt onderdeel van een lokale marktstrategie om in Nederland extra meerwaarde te bieden aan bedrijven en organisaties in een regio of een bepaalde branche. Medewerkers van een Canon Business Center hebben toegang tot de wereldwijde  voorzieningen van Canon op het gebied van technologie, support, service en consultancy.

Zes Canon Business Centers, in Amsterdam, Arnhem, Breda, Groningen, Utrecht en Zwolle - zijn onlangs door Canon Europe benoemd tot European Premier Partner 2013. Dit is een jaarlijkse internationale accreditatie voor de best presterende partners en maakt onderdeel uit van het pan-Europees Partner Programma van Canon.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-22T11:11:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.