DTG kiest voor NetApp-storage van Proact

Uitgever DTG tekent een overeenkomst met Proact voor het leveren, implementeren en ondersteunen van een NetApp-gebaseerde storageomgeving. Hiermee beschikt DTG over flexibiliteit voor groei van data en performance voor de komende vijf jaar. Deze nieuwe oplossing komt tegemoet aan de wens van DTG om de bestaande dataopslagomgevingen te consolideren naar één platform. De totaaloplossing die Proact levert, bestaat uit een NetApp-omgeving voorzien van verschillende tiers, bestaande uit Fusion i/o, ssd, sas en sata.

‘DTG maakte voorheen gebruik van diverse storageoplossingen, waaronder al een NetApp 3020/3050’, zegt Rein Mönchgesang, projectmanager storage bij DTG. ‘De keuze voor NetApp is voor een belangrijk deel ingegeven door de goede ervaring met deze apparatuur in het verleden en de mogelijkheid om de beheerroutines voor onze core-applicaties een-op-een over te kunnen zetten.’

‘DTG heeft een duidelijke visie over hoe de it-omgeving van de organisatie de business moet ondersteunen in zijn transformatie naar een online marketingservicesbedrijf’, zegt Lucas den Os, managing director Proact Benelux. ‘De geboden oplossing biedt DTG uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en vooral de flexibiliteit waar de organisatie om vraagt.’ Proact levert de totaaloplossing inclusief services en 24x7 support van NetApp voor de hard- en software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

DTG (de telefoongids (en gouden gids) (waar is de 2e g gebleven in dtG trouwens?)),

kiest voor Netapp? wat maakt het uit denk ik dan?

Niemand wil nog een boekwerk uit de jaren '70 in huis,
en voor online oplossingen zijn er tig bedrijven die vele malen effectiever zijn.

Absoluut mee eens Ronald, bovendien is er geen verschrikkelijker bedrijf om voor te werken... Wat een ramp.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-26T11:56:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.