Accenture kiest 4G mobiel internet van KPN

Accenture gaat gebruikmaken van 4G mobiel internet van KPN. Medewerkers van Accenture zullen vanaf deze maand met de nieuwe technologie worden uitgerust.

‘Accenture zet veel geavanceerde technologie in om medewerkers los van tijd en ruimte te laten werken’, zegt it-directeur bij Accenture Xander Cinjee. ‘4G stelt onze consultants in staat vanaf iedere locatie snel toegang te krijgen tot het bedrijfsnetwerk en communicatiemiddelen als voice- en videoconferencing optimaal te benutten. We willen dat onze medewerkers gebruik kunnen maken van de laatste technologieën en mobiele toepassingen. 4G hoort daar ook bij.’

KPN rolt in 2013 4G uit in Nederland. Op dit moment is 4G al beschikbaar in een groot deel van de Randstad en in de zomer van 2014 zal 4G landelijk beschikbaar zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Leuk voor de hype.

Nu is de 4G dekking in NL minder dan 20%. Daarnaast de abo's zijn nog duur nu er nog weinig concurrentie is. Voor voice en video conferencing is echt geen 4 G nodig, dat kan ook prima met 3G. Voor voice maakt KPN binnen 4G gebruik van de 3 G middelen.

Natuurlijk KPN rolt het snel uit (!), maar het inregelen van de dekking, kost net zoals bij 3 G, "iets meer tijd" dan de uitrol. Verder biedt KPN nog steeds geen nieuwe, 4G specifieke diensten, maar allen 3G functies en soms wat sneller, maar dat is geen faciliteit maar meer van hetzelfde dus overgaan naar 4 G, daar is niet echt een reden voor.

.......

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-26T14:13:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.