StorageTek gaat Cisco MDS 9000 verkopen

StorageTek, leverancier van systemen voor enterprise Information Lifecycle Management (ILM), neemt de Cisco MDS 9000 familie Multilayer Intelligent directors en fabric switches op in het verkoopprogramma, inclusief de daaraan gerelateerde SMARTnet-diensten.

De Cisco-producten worden onderdeel van het portfolio van storage-netwerkoplossingen dat StorageTek over de hele wereld levert. Tegelijkertijd is Cisco benoemd tot TekSelect partner van StorageTek.

"Veelzijdige en intelligente storage-netwerken zijn onmisbaar voor de plannen die onze gebruikers rond Information Lifecycle Management maken", aldus JR Roedel, senior director ILM van StorageTek. "De samenwerking met Cisco is een logische stap om hen te helpen bij het verbeteren van de storage-productiviteit en het vereenvoudigen van back-up en recovery procedures."

De Cisco MDS 9000-familie omvat een reeks SAN-switches en directors voor opslag-netwerken van uiteenlopende omvang en architectuur. Met de Cisco MDS 9500 directors, de Cisco MDS 9216 configureerbare fabric switches en de Cisco MDS 9100 fabric switches sluit de productfamilie op elkaar aan. De directors en switches bieden bovendien de faciliteiten voor intelligente netwerkdiensten zoals multiprotocol/multitransportintegratie, Virtual SAN's (VSAN), beveiliging, geavanceerd traffic management, diagnosestelling en uniform SAN-management.

Naast de Cisco MDS 9000 storage-netwerkproducten voert StorageTek ook de fabric switches en directors van Brocade en McDATA.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-02-21T16:08:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.