Zyxel levert 80 Friese basisscholen switches

Leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang Zyxel Communications voorziet tachtig basisscholen in Friesland van nieuwe Zyxel XGS1910/GS1910 Smart Managed-switches. De Zyxel-switches worden geïnstalleerd en onderhouden door Skool Automatisering. De switches worden geleverd aan de stichtingen De Basis, Primus, Proloog en Gearhing. Hiermee voegt Skool Automatisering tachtig scholen toe aan het volledig beheerde netwerk.

Dankzij de ondersteunende diensten SkoolControl en de webdienst MijnSkool kunnen bijna tienduizend leerlingen en meer dan elfhonderd medewerkers leren en werken in de cloud. De Zyxel-switches zorgen voor een hogere prestatie van het netwerk. De nieuwe netwerkswitches zijn uitgerust met de modernste L2-functies (Layer2), zoals high-speed GbE (Gigabit Ethernet) to desktop, 10GbE uplink, PoE (Power over Ethernet)-technologie en IPv6-compabtiliteit.

Veel breedbandgebruik

‘De Zyxel managed switches worden ingezet voor het beheer van netwerkverkeer, security management en power management’, zegt Tonko de Wit, marketing manager van Zyxel Benelux. ‘De Zyxel-switches ondersteunen applicaties en apparatuur die veel breedband gebruiken binnen ip-netwerken, nieuwe clouddiensten, mobiele netwerken en het nieuwe internetprotocol versie 6.’

‘Op basisscholen is de beschikbaarheid van het netwerk tegenwoordig van groot belang’, zegt Eelco Kroonenberg, marketingmanager van Skool Automatisering. ‘De betrouwbaarheid en Gigabit snelheid van deze Zyxel-switches passen bij de missie van Skool om basisscholen te ontzorgen, zodat zij zich volledig op het onderwijsproces kunnen concentreren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-08T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.