SanDisk voegt flash toe aan hybride SSD’s WD

Dit artikel delen:

Leverancier van flashgeheugenkaarten SanDisk en opslagleverancier WD, onderdeel van Western Digital, werken samen aan hybride opslagoplossingen. De nieuwe solid state drives (ssd’s) zijn uitgerust met de flashgeheugentechnologie van SanDisk en de hardeschijftechnologie van WD.

SanDisk levert de SanDisk iSSD-opslag voor de dunste solid state hybrid drive (SSHD) WD Black van 2,5 inch. Deze SSHD maakt gebruik van de hybride technologie van WD en de gebruikelijke sata i/o-technologie. De SanDisk iSSD zorgt bij de WD Black voor een balans tussen prestaties, laag energieverbruik, lage kosten, betrouwbaarheid en een compact design. Hiermee is er genoeg opslagruimte voor digitale content, flashsnelheid, datadoorvoer en reactievermogen.

‘We zijn verheugd dat SanDisk samen met WD werkt aan deze spannende nieuwe hybride producten’, zegt Kevin Conley, senior vice-president en algemeen directeur client storage solutions van SanDisk. ‘Door het flashgeheugen van SanDisk te combineren met WD’s harde schijven beschikken de WD Black SSHD’s over een capaciteit die vergelijkbaar is met die van een harde schijf. Tegelijkertijd hebben ze het ontwerp en de prestaties van flashgeheugen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-14T11:09:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.