XA neemt Xerox-tak over van BührmannUbbens

Handen schudden

Het adviseren en implementeren van grafische digitale printsystemen van Xerox is door kantoordienstverlener BührmannUbbens overgedragen aan XA Graphic Solutions. Dit is een Xerox-partner uit Amersfoort. BührmannUbbens blijft nog wel actief op de markt van afdrukmedia, maar niet meer op het vlak van dit soort bulkprinters.

BührmannUbbens is in Nederland, België en Duitsland een grote leverancier van grafisch papier, kantoorpapier, sign- en displaymaterialen en verpakkingen. Ook heeft het bedrijf een eigen enveloppenfabriek. Het adviseren en verkopen van grafische printapparatuur laat BührmannUbbens voortaan over aan XA Graphic Solutions. De overdracht van klanten is inmiddels afgerond. 

XA is ruim twintig jaar gecertificeerd partner van Xerox Nederland. Het bedrijf biedt specifieke dienstverlening aan de grafische industrie op het gebied van hardware en software voor grafische, digitale printoplossingen. Als een van de weinige Xerox-partners biedt XA Graphic Solutions het volledige grafische portfolio van Xerox. Samen met de zusterbedrijven XA Document Solutions, The Network Company en XA-Ware biedt het bedrijf in de grafische industrie expertise op het gebied van productieoplossingen, documentoplossingen, implementatie en integratie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ben benieuwd hoe dat afloopt. De nieuwe eigenaar staat niet bekend om zijn ethische karakter.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-23T15:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.