Palo Alto benoemt SecureLink tot Diamond-partner

Dit artikel delen:
Handen schudden

Ict-security- en netwerkintegrator SecureLink heeft zich gekwalificeerd voor de hoogste status binnen het Next Wave partner-programma van Palo Alto Networks. Volgens de Belgisch/Nederlandse dienstverlener is deze Diamond-status slechts weggelegd voor een beperkt aantal partijen. De Amerikaanse netwerkbeveiligingsleverancier stelt zware technische eisen aan zulke partners op het gebied van troubleshooting, het verlenen van reactieve en proactieve support en het bieden van 7maal24uurs-dienstverlening.

SecureLink was in 2009 de eerste partner van Palo Alto Networks in de Benelux en biedt al een tijd als 'authorized training center' de officiële trainingen aan. Daarnaast is SecureLink een 'certified professional service program'- (CPSP) partner. Om de stap van Platinum naar Diamond-partner te maken moest een aantal medewerkers recent op een Palo Alto-bijeenkomst examens afleggen voor de zogeheten ACE-, ASE- en CNSE-certificeringen.

In Nederland is Securelink actief vanuit een kantoor in Sliedrecht. Het bedrijf, waar in totaal ruim honderd man werken, nam kortgeleden nog de ethische hacker ISSX over.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-27T14:25:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.