Scholten Awater blijft hoofdsponsor N.E.C.

V.l.n.r.: Bart van Ingen, commercieel directeur N.E.C., Jan Willem ter Steege, algemeen directeur van Scholten Awater, en Ralf Wouters, directeur/grootaandeelhouder van SA-holdingmaatschappij Saphin.

Scholten Awater plakt er als hoofd- en shirtsponsor van de Nijmeegse eredivisieclub N.E.C. nog een jaar aan vast. Afgelopen voetbalseizoen besloot de hardwaredienstverlener uit Nijmegen de plaatselijke betaald-voetbalclub te ondersteunen. Het hoofd- en shirtsponsorschap is Scholten Awater zo goed bevallen dat, ondanks de matige prestaties van N.E.C. in het afgelopen seizoen, de overeenkomst is verlengd tot en met 30 juni 2014.

Volgens Jan Willem ter Steege, algemeen directeur van Scholten Awater, heeft het bedrijf de sponsoring van N.E.C. als zeer positief ervaren. 'Omdat wij de club een warm hart toedragen en blij zijn met de positieve bijdrage aan onze naamsbekendheid en medewerkertevredenheid, gaan wij graag nog een jaar in zee met N.E.C.' In het kader van de verlenging geeft Scholten Awater in de beginfase van het nieuwe seizoen korting op de nieuwe wedstrijdshirts van de Nijmegen Eendracht Combinatie.

Bij Scholten Awater, dat middelgrote en grote organisaties helpt bij de aanschaf, logistiek, installatie en het onderhoud van hun it-infrastructuur, werken ruim tweehonderd man. De hardwaredienstverlener maakt al sinds 1993 deel uit van het Nijmeegse bedrijfsleven. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor en distributiecentrum in de Keizer Karel-stad.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-10T09:48:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.