Solipsis neemt VL IT Specialisten over

Overname

Ict-dienstverlener Solipsis heeft alle aandelen van VL IT Specialisten officieel overgenomen. VL IT Specialisten is eveneens een ict-dienstverlener, ontstaan in 2008 uit de doorstart door Van Loon IT. Er werken 23 mensen in het kantoor in Zaltbommel. Dat blijft ook zo, want Solipsis handhaaft de locatie en alle medewerkers blijven deel uitmaken van het bedrijf.

VL IT Specialisten voorziet grotere organisaties binnen het mkb van ict-beheeroplossingen. Solipsis koopt het bedrijf vooral om diensten en producten op het gebied van managed services en softwareontwikkeling. Door de bundeling van de bedrijven breidt Solipsis zijn aanbod van beheer-, cloud- en hostingdiensten uit. Ook de kennis en ervaring met zowel verschillende computerplatformen als (inter)nationale verkoop, ontwikkeling en implementatie komt Solipsis goed van pas. De gezamenlijke omzet van beide bedrijven zal in 2013 op ongeveer tien miljoen euro uitkomen.

Tweede helft van 2012 is VL IT Specialisten overgestapt op het cloud IaaS-platform van Uniserver. Hierdoor heeft het bedrijf de transitie kunnen maken van traditionele productenleverancier naar volwaardige dienstenleverancier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-10T14:21:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.