Mamadoo investeert in Custom Connect

Dit artikel delen:
500 euro beloning

Investeringsmaatschappij Mamadoo Ventures heeft een belang genomen in Custom Connect uit Amersfoort. Het is een aanbieder van geavanceerde, carrier-neutrale connectiviteitsdiensten. De participatie past in Mamadoo’s strategie om deel te nemen in middelgrote nichepartijen met een ambitie om versneld te groeien. Met het extra kapitaal wil Custom Connect internationaal verder uitbreiden. Recent is de netwerkdienstverlener in Engeland gestart.

Custom Connect is opgericht in 2009 en is wereldwijd wederverkoper van high-performance netwerkoplossingen. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen en leveren van diensten op het gebied van het ontwerpen, realiseren en onderhouden van internationale communicatieverbindingen. De klanten van Custom Connect bestaan uit multinationals, dienstverleners, financiële instellingen en nieuwe-mediabedrijven.

Custom Connect vertegenwoordigt wereldwijd ruim vijftienhonderd carriers en is daarmee een grote onafhankelijke leverancier van dataverbindingen. Daarnaast realiseert en exploiteert Custom Connect ook eigen draadloze Microwave-verbindingen. De eerste verbinding, tussen de twee belangrijkste beurzen van Europa in London en Frankfurt, is inmiddels in gebruik.

Mamadoo

Mamadoo Ventures is opgericht door Ruud Kroon en Hans Snel. Zij hebben een jarenlange ervaring in de technologiemarkt, onder meer als oprichters van de netwerkintegrator Netlink (nu Axians) die zij in 2004 verkochten aan het Franse Vinci-concern. Mamadoo heeft verder belangen in de Belgisch/Nederlandse ict-beveiliger en netwerkintegrator SecureLink en de Nederlandse activiteiten van het Duitse Xantaro Networks.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-11T16:01:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.