Lesscher IT, Previder, Web2work en Heutink ICT verhuizen

Odin Groep betrekt één locatie in Hengelo

De Odin Groep met de daaraan gelieerde Hengelose bedrijven Lesscher IT, Previder, Web2work en Heutink ICT zijn naar één centrale vestiging verhuisd. Het nieuwe onderkomen is het compleet verbouwde Expo Business Parc aan de Expolaan 50 in Hengelo. Hier zijn vooral de werkplekken ondergebracht van medewerkers op het gebied van logistiek en (datacenter)techniek. Op de nieuwe locatie is ook een nieuw datacenter gerealiseerd.

De verhuizing van de bedrijven vond plaats in het weekend van 15 en 16 juni 2013. Alle Hengelose bedrijven komen van in totaal drie verschillende vestigingen. Lesscher IT en Web2work waren voorheen gevestigd in een pand aan de Platinastraat, Heutink ICT aan de Diamantstraat en Previder aan de Barnsteenstraat. Op deze laatste locatie is ook het in 2010 gebouwde datacenter gevestigd, dat daar in de toekomst volledig operationeel blijft.

‘Door deze centralisatie kunnen we beter faciliteiten en kennis delen’, zegt Hans Lesscher, eigenaar van de Odin Groep en het Expo Business Parc. ‘We hebben een hightech werkomgeving gecreëerd die iedereen zal inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij verliezen we geen tijd meer aan het pendelen tussen de diverse locaties. Al met al kunnen we hier efficiënter ondernemen dan voorheen, ook in kostentechnisch opzicht.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-17T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.